Hosszabbított díjmentes időszak 2024 augusztusáig

Kedves aktív, és leendő Tanirodai Rendszert használó iskolák!
Először is nagyon köszönjük, annak a közel 33 intézménynek, akik 148 regisztrált, és üzemeltetett céggel igénybe veszik, és aktívan használják a tanirodai rendszert. A visszajelzett információk alapján minden intézményben pozitívak a tapasztalatok. A tanárok, diákok is megfelelően tudták a feladatokat elvégezni a rendszer használatával.

A Győri Szakképzési Centrum támogatásával, és a Győri Szakképzési Centrum Deák Ferenc Közgazdasági Technikum aktív, használatot támogató tanár kollégáinak köszönhetően a

a díjmentes időszakot 2024. augusztus 30-ig meghosszabbítottuk!
Reméljük, ez a lehetőség tovább támogatja a meglévő intézményekben a használatot, és új iskolák is kedvet kapnak hozzá.

 

Kell-e tenni valamit a meglévő intézményeknek?
– Nem, nekik automatikusan meghosszabbítjuk a rendszerhasználati jogosultságaikat. Tenniük nem kell semmit.
Ha új céget szeretnének indítani, akkor a felhasználói kézikönyv, 27. oldalától elérhető lépésekkel ezt meg tudják tenni.

 

Új iskola vagyunk, használni szeretnénk a rendszert. Mit kell tennünk?
– A taniroda.hu weboldalon elérhető REGISZTÁCIÓ feliratra kattintva tudják indítani az igényüket. Ezt követően mi válaszolni fogunk a további teendőkről.

 

Működésében, használatban talált hiányosságokat, észrevételeket továbbra is az info@taniroda.hu címre várjuk, de kérjük, mindenki használja, olvassa az online elérhető felhasználói kézikönyvet is.  Mindenkinek eredményes tanévet, jó munkát kívánunk!

Üdvözlettel:

A Taniroda DEÁK Cégszolgálati Központ, a Taniroda.hu csapata!