Tájékoztatás Tanirodai Központ rendszerindulásáról

A napokban sikeresen lezajlott az első Tanirodai Országos Képzés Győrben, ahol gyakorlati módon mutattuk be a rendszer használatát. Akik esetleg nem voltak jelen, vagy lemaradtak volna a képzésről, a weboldalunkon itt lehet regisztrálni, hogy ha újabb képzés lenne, kapjon értesítést annak időpontjáról.
Több jó hírrel is tudunk szolgálni:

>>  a gyakorlati oktatás során tapasztalt érdeklődés, és észrevételek hatására a rendszer ki fog egészülni egy korában bár nem kért, de szükséges BÉRSZÁMFEJTÉSI, és egy SZÁMVITELI modullal.
(Ez tervezési, fejlesztési időt persze igénybe vesz, de október hónapban már elérhetővé kívánjuk tenni.)

>> Legfontosabb jó hír, hogy a rendszer használatára Centrumunk, 1 éves INGYENES használati lehetőséget biztosít. (2020. augusztus 30-ig.) Ez alatt az időszak alatt biztosan lesz annyi tapasztalat, hogy kiderül, hasznos megoldás-e. Érdemes élni a lehetőséggel, és kipróbálni. Ez nagy előnye lesz a program terjedésének, és bízunk abban, hogy minél több helyen elnyeri a tanárok, tanulók tetszését. (Aki még nem tette, itt regisztrálhatja intézményét.)

>>A program október 22-től lesz elérhető. Az intézményi kapcsolattartók (akik beregisztráltak) várhatják ezen a napon postafiókjukba az erről szóló tájékoztató levelet, amiben a rendszer használatához szükséges adminisztrációt végigcsinálhatják. A rendszerben látni fogjuk, hogy ki kezdte el a munkát a rendszerrel, így ha valaki lemaradna külön keresni fogjuk. (Hátha levelünk SPAM-be került, akkor azzal ne menjen az idő.)
Működésében, használatban talált hiányosságokat, észrevételeket az info@taniroda.hu címre várjuk, de kérjük, mindenki használja, olvassa az online elérhető felhasználói kézikönyvet is.  Mindenkinek eredményes hetet, jó munkát kívánunk!

 

Üdvözlettel:
A Taniroda DEÁK Cégszolgálati Központ, a Taniroda.hu csapata! 🙂